CONTACT RAPID
Mobil:+40 721.28.71.74 E-mail
English
Pagina de
start
Despre
noi
Produse şi servicii Scurtă
istorie
Promoţii şi noutăţi Cariere Comenzi Contact

DESPRE NOI
Misiune
Viziune
Valori
 
DESPRE NOI

Imbinand cutezanta cu prudenta, Tody Professional a aparut din dorinta actionarilor de a oferi pietei o alternativa viabila si de durata.

Inca de la infiintare, societatea si-a propus sa acorde o atentie deosebita clientilor si furnizorilor sai, oferindu-le acestora parteneriate si solutii viabile pentru a asigura un suport echilibrat si stabil a propriilor business-uri, acest lucru conducand la o schimbare de mentalitate a relatiei FURNIZOR - DISTRIBUITOR - CLIENT.

Tody Professional este o societate tanara si dinamica ce comercializeaza si distribuie la nivel national echipamente de lucru, incaltaminte de protectie, sosete şi ciorapi, consumabile hoteliere, pe care le executa prin parteneriatele echilibrate si stabile ce le are cu producatorii sai.

Tody Professional este o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana cu caracter privat, ce respecta legislatia in vigoare a Romaniei.

Emblema societatii este marca inregistrata combinata si este reprezentata de literele stilizate si intrepatrunse T si P, ce au alaturat intreaga denumire a societatii - Tody Professional - , subliniate de sloganul societatii "... si esti echipat".

Culorile societatii sunt rosu, alb si negru.

Rosul pentru pasiunea pe care o punem in toate actiunile noastre pentru indeplinirea tuturor cerintelor partenerilor nostri.

Albul pentru corectitudinea si sinceritatea cu care actionam in relatia cu partenerii nostrii.

Negrul - Pentru ca stim ca nimic nu este vesnic, am ales ca reprezentare realista culoarea neagra care imbinata cu celelalte culori, rosu si alb, imblanzeste semnificatia culorii, transformand-o intr-o culoare plina de demnitate si generatoare de respect atat fata de parteneri, cat si fata de modul de a face afaceri.

Sediul social este situat in Bucuresti, str. Cozieni, nr. 36, sector 5, cod postal 50287.

Societatea functioneaza in baza legilor nr.31/1990 republicata, a legii nr.26/1990 republicata cu modificariile si completariile ulterioare si a legii nr.359/2004 cu modificariile si completariile ulterioare.

Organizarea si conducerea societatii Tody Professional e stabilita prin Actul Constitutiv, in conformitate cu legislatia comerciala.

Durata de functionare a societatii este nelimitata potrivit articolului nr . 4 din Actul Constitutiv.

Societatea este condusa de un administrator ales prin mandat pe o perioada nedeterminata.

Inca din primele luni de functionare, Tody Professional a inregistrat profit, reusind sa isi semnaleze debutul pe piata ocupand o pozitie buna in ciuda conditiilor economice dure si a competitorilor puternici.

  Parteneri

 
 
  Facem afaceri prin
Club Afaceri
   
BTClub
  Limba/Language
Limba/Language
  GoldenLinks  
  TRX Director Web
director web
Reproducerea şi utilizarea unei părţi sau a întregului conţinut al site-ului www.todypro.ro fără consinţământul expres al proprietarului este interzisă.